Maddez!

Kategori: Festligheter

Utgång med Clara igår !

251Igår var jag och Clara ute och gjorde stan ! Har inte varit ute sen Nyår så de var riktigt kul. :) Idag blev de pizza till frukost innan jag åkte till stallet. Nu ska jag hoppa in i en lång dusch och sedan får vi se vad jag hittar på. Om jag ens orkar göra något alls ? ;) Ha en bra kväll !

100 % party kryssning !

krysssniiiinngggLite bilder tagna efter att vi hade fixat oss dag 2. Måndag - Onsdag var jag och Jessica på party kryssning ! :D Den var tyvärr inte lika bra som den förra vi var på men vi gjorde de bästa av den ändå. :) Tråkigt nog blev vi båda åksjuka första kvällen, som många andra. Båten var nog näst intill tom...alla var i hytterna och sov. Men andra kvällen blev kanon bra ! :D En tråkig nyhet är dock att min mobil är försvunnen....vill bara gråta. haha min mobil är mitt allt. :( ♥ Idag har jag packat upp allt ur min resväska och håller nu på att packa om. Eller ja, nu har jag tagit en paus. ;) Imorgon ska jag nämligen upp till Stockholm ! På Lördag befinner jag mig på Sweden international horse show ! :D Någon utav er läsare som ska dit ? :)

Halloweenfest Fredag !

31 halloweenIgår var jag och Julia ute och gjorde stan ! Vi hade väl inte direkt planerat så de blev lite halvt spontant. Julia var inte så sugen på att gå ut men efter lite tjat från mig så gav hon sig och tog min polisdräkt och sen var vi igång ! :D Var ni också ute på halloweenfest igår ? :) Ikväll blir det utgång igen..inte allt för ofta man festar både fredag och lördag nu för tiden, de var nog mer när man precis fyllt 18. ;) Hoppas att de blir lika roligt ikväll !

100 % party - Här kommer vi !

100 partyyyNu har vi bokat ännu en resa med 100 % party. Vi åkte för två år sen och tänkte äntligen åka igen ! Bokningen är klar nu ska bara betalningen göras sen är vi på gång ! Hoppas på en helt sjuk start på den veckan. :D :D Har ni åkt på denna kryssning någon gång ? Ska ni också åka ?

Inflyttningsfesten !

fest hos mig 5 aprilIgår hade jag inflyttningsfest & sexparty, fick jätte fina presenter,  ni får se dom imorgon. :) Tack alla för allt och för en oförglömlig kväll !
Upp