Maddez!

Kategori: Träning och hälsa

6 tips för att komma igång med träningen

trainspoGör det som du tycker är kul - Kanske är det att åka skridskor, spela innebandy eller ta en promenad med en vän ? Att träna med en kompis - Att träna ihop med en kompis är inte bara roligare utan även mer motiverande (för vissa). Du som jag kanske inte tycker det är speciellt kul att gå en promenad ensam eller åka till gymmet själv. Så varför inte ta med en kompis ? Börja enkelt - Att ta en promenad på 30 minuter, tre gånger i veckan är också jätte bra ! Där efter kan du öka om du vill. Skapa en spellista - Att skapa en lista med låtar som får dig att tänka positivt kan få dig att träna längre. Skapa en lista på kanske 45 minuter & träna tills den sista låten är slut. Träningskläder - Snygga kläder får dig inte bara att känna dig snygg utan kanske också väldigt motiverad. Belöna dig själv - Ska du kanske gå ner i vikt ? Sätt då upp mål ex. när du gått ner 5 kg så köper du dig ett nytt smycke eller kanske ett par jeans.

Nu tänker jag ta de på allvar !

träningträningNu tänker jag ta tag i träningen på allvar ! När jag har kört igång tidigare så har jag börjat med alla dagar direkt. Nu tänker jag inte göra så. För jag tror att det är de som får mig att tröttna. Man ska ju bara börja med typ tre dagar & sen öka. Nu tänkte jag att jag skulle börja lite försiktigt i stället. Har två ridlektioner den här veckan & antagligen samma nästa vecka så nu kör jag så här (när jag inte har ridlektion på torsdag så tar jag vila där med, än så länge); Måndag; PW minst 30 min. Tisdag; Vila Onsdag; minst 30 min. Torsdag; Ridning 1 tim. Fredag; PW minst 30 min. Lördag; Vila Söndag; Ridning 1 tim.

Bästa och godaste träningsdrycken !

burkar Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetenskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier.  Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.  Finns att köpa på bland annat Maxi & Östenssons för ca 20kr.

Super snygga från gina tricot.

träninggrinaDessa tre skulle jag absolut inte tacka nej till ! 149kr styck. Hoppas verkligen att jag ska bli frisk från min förkylning som har varat i över en vecka nu. Så man kan börja träna lite igen ! Tips mot förkylning ? :)

Träningsvideo !

http://www.youtube.com/watch?v=HrpW5PliIdU&list=FLlaJ7b6lJo8uubJvAIKWRMA http://www.youtube.com/watch?v=LebPal5gKrc&list=FLlaJ7b6lJo8uubJvAIKWRMA http://www.youtube.com/watch?v=HEnqw8MdtEU&list=FLlaJ7b6lJo8uubJvAIKWRMA Idag ville jag tipsa om tre träningsvideor som jag tycker är riktigt bra ! Testa dom & ni kommer garanterat att känna hur kroppen jobbar ! :)

Kvällspromenad med Erika

4 decEfter att jag & Therese hade solat så tog jag en promenad med Erika. Var super skönt att gå en sväng även fast vi frös. Hehe :) Nu har jag precis tagit en lång dusch & ska lägga mig i sängen & kolla på en film. Det blir Djävulen bär Prada, tror inte jag sett den. God natt på er alla ! :)